Nincs időm!

Bizonyos férfiak és nők (pl. üzletemberek ), olyan problémával küzködnek, hogy nincs idejük háromszor egy héten 60 – 90 percet edzeni, nem beszélve a hozzá tartozó utazási időről.

Számukra a KAATSU tökéletes megoldás, mivel egy héten 2 x 30 perces edzéssel megközelítőleg ugyanazokat az eredményeket lehet elérni, mint 3 x 60 perces nagysúlyos edzéssel.

Az ízületekre és szalagokra minimális terheléssel hat, mivel  a vendég, az egyéni maximális ellenállás 20%-val dolgozik. A kellemes elfáradás és “bedurrantság” érzés gondoskodik az edzés utáni “jót edzettem” érzés kialakulásához.

Ismerős a stressz kifejezés? A KAATSU-val konkrét edzésprogram van a stressz jelentős mérséklésére és a nyugodt pihentető alvás elősegítésére. Munka közben – után, egy rövid edzés és megújulva tudja a napját folytatni.

Összefoglalva tehát egy héten 2×30 perc edzéssel, meg lehet spórolni összesen 2 órányi edzést és az ehhez tartozó extra utazásokat. Kutatások bizonyítják, hogy közel azonos hatást lehet elérni a KAATSU edzéssel, mint önmagában a relatív nagysúlyos súlyzós edzéssel. Természetesen a legjobb a kettőt kombinálni, ám ez lényegesen több időt igényel és sokan “csak” egy vigyonylag jó formát szeretnének elérni, amire tökéletes a KAATSU!